Sunday, March 8, 2009

Golongan menentang kematangan...

Kalo boleh aku tak nak membesar. nak stay jadi bebudak or remaja sepanjang masa. senang citer tak nak matang r.. sampai aku ada wat kelab r "Golongan Yang Menentang Kematangan". kelab ni still gerak even ahli juz ada 2 orang je. haha.. sapa minat ley gtau aku. knp aku tak nak jadi matang? senang je coz tak bez..
aku tgk orang dewasa ni mana ada masa nak gelak2 cam kita. nak hang out dgn kawan2. nak g jamming apatah lagi. dowang byk nak pker. nak pker masalah duet lagi, sewa rumah, kerjaya n bla bla bla... if bebudak..kita tau main je an. ne kira apa masalah yang hppend kat klililng kita. tak yah nak rumit an pala. yang paling penting, no problem at all. as remaja ada jugak problem. tapi bagi aku problem time remaja ni ciput je. tak masalah study, masalah kawan wat palat dgn kite, if tak pun masalah couple maple. my style, jauh kan dri budak yang macam ....... n tak yah r couple.
dewasa pun ada gak men kejar2. tapi dowang men kejar2 dgn masa r. terlampau banyak sangat benda nak dibuat sampai masa untuk dwi sndri pun tak de. tapi kowt bebudak masa tu rasa berlebey2 and kita pun byk mbuang an masa. balik skewl ley lepak dgn mmber g. blik rumah den kuar balik. mlam g jamming. blik bru study. 24 jam tu ley wat macam2.
pape pun nama pun mnusia. kita makin lama makin nak k.o. sbelum tu kita masti dewasa dlu. tapi aku akan jadi dewasa yang remaja... hahaha..

2 comments:

  1. aku nak sign in masuk group itu!!! hahaha

    ReplyDelete
  2. sile2 la..
    haha
    welcome to the club babe..

    ReplyDelete